Website laten maken | Friesland 7Studio Logo

INFORMATIE

VOOR INSPIRATIE

Welke software gebruiken wij

Voor het creëren van professionele websites zijn de juiste tools van essentieel belang. Bij ons maken we voornamelijk gebruik van WordPress als basisplatform, dat met zijn uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit een solide basis biedt. We benutten de kracht van WordPress verder met aanvullende plugins, zoals Elementor Pro en WooCommerce. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte platform en biedt een ongeëvenaarde reeks mogelijkheden die zeer gunstig zijn voor elk bedrijf.

Naast de webontwikkelingssoftware maken we gebruik van diverse grafische, video- en audiotoepassingen om een complete ervaring te bieden. Voor grafische taken, zoals logo-ontwerp, print en fotobewerking, vertrouwen we op een combinatie van gereedschappen, waaronder Photoshop, Illustrator, Affinity Photo en Affinity Designer.

Voor video- en audioproducties maken we gebruik van geavanceerde software, zoals LumaFusion, Apple Motion en Logic Studio Pro. Deze combinatie van krachtige hulpmiddelen stelt ons in staat om een breed scala aan mogelijkheden te benutten en resultaten van hoge kwaliteit te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat deze geïntegreerde aanpak ons in staat stelt om prachtige en effectieve resultaten te behalen, die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze zelfs overtreffen.

Tags: 

Categorie: 

LAATST GESCHREVEN INFORMATIE: