Website laten maken | Friesland 7Studio Logo

WIJ GEVEN IDENTITEIT VORM

EEN REIS DIE WE SAMEN MAKEN

EEN NIEUWE

WEBSITE LATEN MAKEN?

Wij bouwen custom websites in WordPress

Een professionele WordPress website

Bij 7Studio profiteert je van meer dan twee decennia aan expertise in grafisch ontwerp en webontwikkeling. Wil jij een professionele custom website laten maken die aansluit bij je bedrijf en zorgt voor meer klanten?

Website laten maken in Friesland | 7Studio

Veel gestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen die veelal overeenkomen, wij hebben deze speciaal gebundeld zodat je snel en gemakkelijk antwoorden kunt vinden in deze speciale sectie.

Wil je meer te weten komen over websites? Bezoek dan onze blogpaginainformatie voor inspiratie“, waar we dieper ingaan op cruciale aspecten van een website. Ontdek waardevolle inzichten voor een beter begrip van webontwikkeling.

Wij maken gebruik van het WordPress CMS-systeem, dat naadloos is geïntegreerd met jouw domeinnaam en hostingpakket. Wereldwijd en zeker ook in Nederland is WordPress al vele jaren het meest populaire contentmanagementsysteem (CMS). Wat WordPress zo aantrekkelijk maakt, het is een GRATIS cms systeem en is gebruiksvriendelijk en de overvloed aan beschikbare extensies die extra functionaliteit aan je website kunnen toevoegen. Hierdoor blijven de kosten voor het uitbreiden van jouw website met extra mogelijkheden laag. Met WordPress zijn er geen grenzen, en het wordt gebruikt voor zowel grote als kleine websites.

Voor het bouwen van de website vertrouwen we op Elementor Pro, dat vereist een jaarlijkse licentie van €59,00. Bovendien is elke website voorzien van een eigen domeinnaam en hosting. De jaarlijkse kosten hiervoor variëren, afhankelijk van de hostingprovider die je kiest. Het is belangrijk op te merken dat de prijzen per provider kunnen verschillen.

Daarnaast kan het voorkomen dat specifieke plugins nodig zijn om de functionaliteit van de website te verbeteren. Veel van deze plugins zijn gratis beschikbaar, terwijl andere kosten met zich meebrengen. Het gebruik van dergelijke plugins hangt af van de specifieke behoeften van de website en kan dus variëren.

De kosten voor het ontwikkelen van een website kan variëren en is sterk afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw project. De kostprijs wordt voornamelijk beïnvloed door twee belangrijke factoren: het aantal pagina’s dat je website zal bevatten en de gewenste functionaliteiten. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

In de regel kan een website binnen een maand worden voltooid. De exacte tijdsduur is echter sterk afhankelijk van de complexiteit van de website. Een informatieve website kan doorgaans sneller worden ontwikkeld dan een uitgebreide webshop.

Absoluut, zodra je website live is, is het van essentieel belang om regelmatig updates toe te passen. Deze updates omvatten vaak beveiligingsupdates, maar ook nieuwe functionaliteiten die je website kunnen verbeteren. Door je website up-to-date te houden, waarborg je niet alleen de veiligheid ervan, maar zorg je er ook voor dat je WordPress-systeem in de pas blijft lopen met de nieuwste ontwikkelingen. Als je je volledig wilt richten op je onderneming, kun je altijd informeren naar de mogelijkheden om je website door ons te laten onderhouden.

Natuurlijk, WordPress CMS is een gebruiksvriendelijk systeem dat je in staat stelt om wijzigingen op je website aan te brengen, zelfs als je geen kennis van webdesign hebt. Of het nu gaat om het bewerken van tekst, afbeeldingen, het toevoegen van nieuwe pagina’s of het beheren van het menu, je kunt dit allemaal eenvoudig zelf doen. We kunnen je hierbij ondersteunen, en als je dat wenst, kunnen we je ook de benodigde inloggegevens overdragen voor volledige administratieve controle.

Uiteraard, alle websites die door ons worden gebouwd zijn responsive en dus geschikt voor dekstop computers, laptops, tablets en mobiel. 

WebDesign Portfolio

Stoter Schilderwerken

WebDesign

Toering Ship Supply

WebDesign

Evangelie Gemeente

WebDesign

BSH Party Service

WebDesign & Reservering

Levia Nova

WebDesign

Laffra Techniek

WebDesign

Meer van ons werk zien?

Onze portfolio is door de jaren heen aanzienlijk gegroeid, waardoor we een beperkt aantal mooie variëteiten aan projecten presenteren.