Website laten maken | Friesland 7Studio Logo

WIJ GEVEN IDENTITEIT VORM

EEN REIS DIE WE SAMEN MAKEN

WebDesign

WorkUp
Klussen en Bouwbedrijf wat werkt voor jou
WebDesign 7Studio, je website laten maken in Friesland | WorkUp Home
Resultaat
Een website waar eenvoud en gebruiksgemak centraal staan! Dit waren de voornaamste eisen van WorkUp, en het resultaat is een website die gemakkelijk te navigeren is en uiterst overzichtelijk. Op deze website kunnen de diverse projecten van de afgelopen periode presenteren. Deze projecten bieden een breed spectrum aan categorieën en elk project wordt geïllustreerd met meerdere foto’s om een compleet beeld te geven. Bovendien hecht WorkUp veel waarde aan de feedback van hun klanten, en daarom hebben we een ruimte gecreëerd waar openbare reacties geplaatst kunnen worden. Op deze manier kunnen ze de ervaringen en tevredenheid van hun klanten delen en continu streven naar verbetering.
Informatief
Bij WorkUp begrijpen we het belang van gerichte informatie op een website. We omarmen eenvoud en minimalisme als kernwaarden, wat betekent dat onze website geen overvloed aan informatie bevat, maar juist de meest relevante en waardevolle informatie voor onze bezoekers. Ons doel is om de bezoekers een duidelijk en beknopt overzicht te bieden, zodat ze gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken zonder te worden overladen met onnodige details.
WebDesign 7Studio, je website laten maken in Friesland | WorkUp Over Ons
Projecten
Voor de projectenpagina hebben we gebruikgemaakt van het WordPress-blogssysteem en hebben we deze aangepast met custom velden om het mogelijk te maken dat een blog wordt gebruikt om de projecten te presenteren. Deze aanpassing stelt WorkUp in staat om op een gestructureerde en overzichtelijke manier hun projecten te delen met bezoekers. Hierdoor kunnen ze niet alleen de projectinformatie gemakkelijk beheren, maar ook zorgen voor een consistente en aantrekkelijke presentatie van onze werkzaamheden op onze website.
WebDesign 7Studio, je website laten maken in Friesland | WorkUp Project

WordPress

Elementor Pro

Flexibel Layout

Responsive Design

Projecten

MOBIELE VERSIE

Deze website is responsief en daarom geschikt voor weergave op tablets en mobiele apparaten.

BEKIJK OOK
ANDERE PROJECTEN

Laffra Techniek

WebDesign

BSH Party Service

WebDesign & Reservering

Toering Ship Supply

WebDesign