Website laten maken | Friesland 7Studio Logo

WIJ GEVEN IDENTITEIT VORM

EEN REIS DIE WE SAMEN MAKEN

WebDesign

Toering Ship Supply
Totaal leverancier voor de scheepvaart
7Studio Website - TSS Home
Resultaat
De nieuwste upgrade: een geheel nieuwe WordPress-website met een nieuwe layout. Het doel is om klanten nog beter van dienst te zijn en meer informatie te verstrekken over Toering Ship Supply. De website is nu tweetalig, zodat de klanten optimaal bedient kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar informatie over het bevoorraden van schepen of gedetailleerde gegevens van de productgroepen, je vindt het allemaal op de vernieuwde website die per productgroep doorklinkt naar de webshop.
Over Ons
Bij Toering Ship Supply staat één ding duidelijk voorop: het is een warm en gezellig familiebedrijf. Het bedrijf draait om mensen, en vinden ze het belangrijk dat je de gezichten achter het bedrijf leert kennen. Daarom hebben we deze informatiepagina opgezet om de teamleden aan je voor te stellen. Door middel van hover effects op deze pagina kun je rechtstreeks doorklikken naar de sociale mediakanalen.
7Studio Website - TSS Over Ons
Informatie
De uitgebreide website biedt een schat aan informatie op talloze pagina’s, maar dankzij de eenvoudige em overzichtelijke menustructuur vindt je moeiteloos de benodigde gegevens. Elke pagina beschikt over een handige zoekfunctie en biedt direct contact via een inkomende slide. We streven ernaar om de ervaring soepel en informatief te maken, zodat je snel toegang krijgt tot de relevante inhoud en probleemloos met Toering Ship Supply in contact kunt komen.”
7Studio Website - TSS Product

WordPress

Elementor

Flexibel Layout

Responsive Design

Blog

Meertalig

MOBIELE VERSIE

Deze website is responsief en daarom geschikt voor weergave op tablets en mobiele apparaten.

BEKIJK OOK
ANDERE PROJECTEN

Evangelie Gemeente

WebDesign

Levia Nova

WebDesign

Laffra Techniek

WebDesign