Website laten maken | Friesland 7Studio Logo

WIJ GEVEN IDENTITEIT VORM

EEN REIS DIE WE SAMEN MAKEN

WebDesign

Levia Nova
Het verbinden van mensen en het versterken van bedrijven.
7Studio Website Levia Nova | Start
Resultaat
Het uiteindelijke resultaat is het einde van een mooie start. Wij hebben de mogelijkheid gehad om voor Levia Nova de huisstijl te mogen ontwerpen. Het logo was de eerste stap waarbij onderdelen duidelijk werden om een start te maken met de website. De geselecteerde kleurencombinatie van een donkere website met lichte tinten zorgt voor een andere look and feel. Dankzij de heldere menustructuur is de website eenvoudig te navigeren voor bezoekers. De website moest voorzien worden van een blog systeem, welke gerelateerde berichten toonde. Een filter- en zoeksysteem moet ervoor zorgen dat bezoekers moeiteloos door de blogs kunnen navigeren.
Blog
Het blog is op maat gemaakt met dynamische velden, waardoor het buitengewoon flexibel is. Dankzij deze dynamische invoervelden past het blog zich aan en toont alleen de relevante informatie. Een interessant kenmerk is dat elk blogartikel nu leestijdinformatie bevat, waardoor lezers precies kunnen inschatten hoeveel tijd ze nodig hebben om het volledige artikel te lezen. Deze aanpassingen zorgen voor een verbeterde gebruikservaring en maken het blog nog gebruiksvriendelijker.
7Studio Website - Levia Nova Blog

WordPress

Elementor Pro

Flexibel Layout

Responsive Design

Blog

MOBIELE VERSIE

Deze website is responsief en daarom geschikt voor weergave op tablets en mobiele apparaten.

WAT ZEGT ONZE KLANT
TESTIMONIAL
De samenwerking met 7studio is in één woord samen te vatten: “Doeltreffend”. Van A tot Z waren ze ontzettend betrokken en meedenkend met ons concept, gebaseerd op wat wij ten diepste uit willen stralen. Wat ons betreft heeft 7Studio meer gegeven dan waar onze kennis toe rijkte, wat ons, op onze beurt, ook weer veel heeft geleerd op het gebied van hoe belangrijk het werkelijk is om een goede website te hebben.

De website is daarom ook naar onze mening beter geworden dan waar we initieel om hadden gevraagd.

Strakke website, ontzettend effectieve communicatie, meedenkend in alle details… Een ware aanrader.

7Studio, bedankt!
Levia Nova
Aron Levi Bongaard
BEKIJK OOK
ANDERE PROJECTEN

BSH Party Service

WebDesign & Reservering

Toering Ship Supply

WebDesign

Evangelie Gemeente

WebDesign