Website laten maken | Friesland 7Studio Logo

WIJ GEVEN IDENTITEIT VORM

EEN REIS DIE WE SAMEN MAKEN

WebDesign

Laffra Techniek
Gas, water elektra warmte en koeltechnieken
7Studio WebDesign - Laffra Tech Home
Resultaat
Een jong installatiebedrijf dat streeft naar een sterke online aanwezigheid. Met deze doelstelling in gedachten zijn we aan de slag gegaan om een website te creëren die perfect past bij het bedrijf, waarbij de nadruk ligt op uitstekende service. Ons ontwerp is zowel visueel aantrekkelijk als functioneel en biedt verschillende handige koppelingen, waardoor het eenvoudig is om snel een afspraak te plannen of een serviceaanvraag in te dienen.
Projecten
Een blog is een veelvoorkomend fenomeen op het internet, maar met een innovatieve aanpassing kun je gemakkelijk een blogplatform aanpassen om je projecten te presenteren. Elk bedrijf koestert zijn prestaties en met deze aanpassing kun je potentiële klanten niet alleen een kijkje in je verleden geven, maar ook een blik op wat hun toekomst zou kunnen brengen. Het is een krachtige manier om je werk te tonen en je expertise te delen met een breder publiek. Hiermee kun je niet alleen je verleden eren, maar ook deuren openen naar nieuwe mogelijkheden en partnerschappen.
Diensten
Als bedrijf is het ideaal om je diensten te presenteren, en bij Laffra Techniek is ervoor gekozen om een selectie van de aangeboden diensten te laten zien. Je kunt een keuze maken in welke dienst je geïnteresseerd bent, als je meer informatie wilt, kun je eenvoudig op de bijbehorende links klikken om naar de gedetailleerde pagina’s te gaan.
7Studio WebDesign - Laffra Tech Diensten

WordPress

Elementor

Flexibel Layout

Responsive Design

Projecten

MOBIELE VERSIE

Deze website is responsief en daarom geschikt voor weergave op tablets en mobiele apparaten.

BEKIJK OOK
ANDERE PROJECTEN

WorkUp

WebDesign

Evangelie Gemeente

WebDesign

BSH Party Service

WebDesign & Reservering