Website laten maken | Friesland 7Studio Logo

WIJ GEVEN IDENTITEIT VORM

EEN REIS DIE WE SAMEN MAKEN

WebDesign

Evangelie Gemeente
Evangelie Gemeente is een kerkgemeenschap in Harlingen.
7Studio Website - EGH Home
Resultaat
Het was hoog tijd om onze verouderde website te vernieuwen en moderne mogelijkheden en technologieën te integreren in het nieuwe ontwerp. Er is een nieuwe website gecreëerd waarbij wij de volledige vrijheid hadden over de lay-out en functionaliteiten. Er is een uitgebreide agenda, een blog systeem voor nieuwsberichten en een inlogpagina geïmplementeerd. De inlog pagina geeft gemeente leden diverse mogelijkheden zoals downloads en informatie. Een website met informatieve pagina’s die niet alleen informatie verstrekken over de gemeente zelf, maar ook over de verschillende activiteiten die plaatsvinden.
Nieuws
De nieuws pagina is een belangrijk onderdeel van de kerk, ontworpen om mensen binnen en buiten de gemeente op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen rondom de kerk. De nieuws pagina is weliswaar niet custom made, maar is wel overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën, met altijd de meest recente en gerelateerde berichten binnen handbereik.
7Studio Website - EGH Nieuws
Agenda
De agenda is zorgvuldig samengesteld, gemakkelijk je keuzes maken op basis van de locatie, de spreker of de categorie van het evenement. Hierdoor wordt het eenvoudig om snel te vinden wat je zoekt. Elk agendapunt is gedetailleerd beschreven en bevat informatie over de organisator. De agenda-items kunnen rechtstreeks van de website naar je mobiele agenda worden geïmporteerd. Deel de agenda en zie hoeveel tijd er nog resteert voordat een evenement begint.
7Studio Website - EGH Agenda

WordPress

Elementor

Flexibel Layout

Responsive Design

Nieuws

Agenda

Leden Portaal

MOBIELE VERSIE

Deze website is responsief en daarom geschikt voor weergave op tablets en mobiele apparaten.

BEKIJK OOK
ANDERE PROJECTEN

Evangelie Gemeente

WebDesign

WorkUp

WebDesign

Levia Nova

WebDesign