Website laten maken | Friesland 7Studio Logo

WIJ GEVEN IDENTITEIT VORM

EEN REIS DIE WE SAMEN MAKEN

WebDesign & Reservering

BSH Party Service
Party en catering service Harlingen
7Studio Website - BSH Home
Resultaat
De opdracht was eenvoudig: de verouderde website van BSH Partyservice moest worden vervangen en klanten moeten nu online onze feestartikelen kunnen reserveren. Het eindresultaat is een website met een volledig reserveringssysteem dat door BSH Partyservice eenvoudig kan worden onderhouden. Klanten kunnen nu feestartikelen reserveren voor specifieke dagen of voor een bepaald aantal dagen en hebben zelfs de mogelijkheid om optionele extra’s toe te voegen aan hun reservering.
Verhuur
Het reserveren van partyartikelen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met slechts een paar klikken kun je de perfecte items vinden en reserveren. Blader door het menu of gebruik de zoekfunctie om de juiste artikelen te vinden. Nadat je het gewenste artikel hebt gevonden, selecteer je het aantal dagen dat je het wilt huren. Direct daarop weet je de prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En als een artikel al verhuurd is, wordt dit duidelijk getoond, zodat je snel een alternatief kunt kiezen. Reserveren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!
7Studio Website - BSH Verhuur
Informatief
BSH Partyservice heeft een overzichtelijke website die gemakkelijk te navigeren is. Naast het aanbieden van een uitgebreide selectie party artikelen, biedt BSH ook professionele cateringdiensten aan. Deze pagina is bedoeld om de bezoeker te voorzien van relevante informatie. De opmaak is bewust eenvoudig gehouden, net als de “Over Ons” pagina, om je direct van de benodigde details te voorzien, zonder verdere afleiding of complexe opties.
7Studio Website - BSH Catering

WordPress

Elementor

Flexibel Layout

Responsive Design

Reservering Systeem

MOBIELE VERSIE

Deze website is responsief en daarom geschikt voor weergave op tablets en mobiele apparaten.

WAT ZEGT ONZE KLANT
TESTIMONIAL
Ik heb mijn website door 7Studio laten bouwen, ik ben echt geweldig geholpen op alle vlakken wat je kan bedenken voor het bouwen van de website en diverse grafische werkzaamheden. Naast de website hebben ze mijn logo gerestyled en hebben ze ondersteund in fotografie, socialmedia en noem het maar op.

Wat ik ideaal vindt is dat 7Studio mijn website in beheer heeft waardoor alle updates, aanpassingen en vele andere dingen voor mij regelt. Het grote voordeel dat 7Studio alles voor mij regelt zodat ik zelf meer tijd over houdt om te ondernemen.

Bedankt voor alles
BSH Partyservice
A. Zielman
BEKIJK OOK
ANDERE PROJECTEN

WorkUp

WebDesign

Toering Ship Supply

WebDesign

Evangelie Gemeente

WebDesign