Website laten maken | Friesland 7Studio Logo

WIJ GEVEN IDENTITEIT VORM

EEN REIS DIE WE SAMEN MAKEN

DE REIS

INFORMATIE

OVER 7STUDIO

Als je 7Studio kiest, maken we samen deze reis.

Natuurlijk is er passie voor het werk, en ja er wordt koffiegedronken, we kijken leuke series maar houden niet van lezen mits er plaatjes bij staan.

Wel houden we van reizen….

De reis die we ondernemen, doen we samen met onze klanten. Het is een avontuur dat beide partijen aanspreekt en uiteindelijk slechts één doel heeft: een gevoel van verwondering en tevredenheid. We willen kunnen zeggen: “Wat was dit prachtig, en gelukkig hebben we de website nog!”

Deze reis maken wij graag met ondernemers, verenigingen, stichtingen of hobbyisten en zijn wij van mening dat met de meer dan 20 jaar ervaring wij een goede reisleider zijn, altijd bereid om te luisteren naar de wensen van onze klanten en hen te begeleiden naar het gewenste eindpunt.

Wil je die reis met ons maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

WERKWIJZE 7STUDIO

Tijdens ons gesprek zullen we uitgebreid bespreken wat de wensen zijn, zodat er een helder beeld ontstaat van waar we mee kunnen beginnen.

We stellen een ontwerp op op basis van de voorbereiding, dat als onze leidraad dient voor de ontwikkeling van de volledige website.

Als het ontwerp is goedgekeurd, starten we met de ontwikkeling van de volledige website. Gedurende dit proces wordt de feedback van de klant verwerkt.

Nadat alle feedback is verwerkt en de website aansluit bij je wensen dan gaat de website gaat live!

Veel gestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen die veelal overeenkomen, wij hebben deze speciaal gebundeld zodat je snel en gemakkelijk antwoorden kunt vinden in deze speciale sectie.

Wil je meer te weten komen over websites? Bezoek dan onze blogpaginainformatie voor inspiratie“, waar we dieper ingaan op cruciale aspecten van een website. Ontdek waardevolle inzichten voor een beter begrip van webontwikkeling.

In de regel kan een website binnen een maand worden voltooid. De exacte tijdsduur is echter sterk afhankelijk van de complexiteit van de website. Een informatieve website kan doorgaans sneller worden ontwikkeld dan een uitgebreide webshop.

In onze gesprekken en gedurende het bouwproces van de website, nemen we graag de tijd om alles in begrijpelijke taal uit te leggen. We hechten veel waarde aan transparantie, zodat je als klant altijd precies weet wat we doen en wanneer we het doen. Dit zorgt ervoor dat er geen verrassingen zijn.

Op onze website vindt je een informatief blog waar je waardevolle inzichten kunt opdoen die van essentieel belang kunnen zijn bij het starten van een website “informatie voor inspiratie“.

Wie is de eigenaar van de website, domeinnaam, hosting en plugins? Dat ben jezelf!

Alle benodigde onderdelen voor je online aanwezigheid worden door jezelf geregistreerd waardoor jezelf ook eigenaar bent en zelf de gehele controle hebt. Dit is ook van toepassing voor de website, wij kunnen alle administratie inlog rechten overdragen als dat gewenst is.

De kosten voor het ontwikkelen van een website kan variëren en is sterk afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw project. De kostprijs wordt voornamelijk beïnvloed door twee belangrijke factoren: het aantal pagina’s dat je website zal bevatten en de gewenste functionaliteiten. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Natuurlijk! Wij kunnen je zeker helpen bij het creëren van een logo en het ontwikkelen van een passende huisstijl voor je nieuwe bedrijf. Daarnaast kunnen we je ook met andere grafische werkzaamheden van dienst zijn.